Coș
În coș: 0 шт
Sumă: 0.00 Lei
Meargă la coș
Russian Romanian 

 

DE CE PUTEȚI AVEA ÎNCREDERE ÎN TORNADO?


Toate produsele TORNADO au fost testate în laboratoarele acreditate din Europa pentru a se conforma: directivelor și standardelor armonizate ale CE, cerințelor sistemului de management al calității ISO 9001-2009, cerințelor Directivei privind restricțiile de utilizare a anumitor substanțe periculoase în echipamentele electrice și electronice (RoHS).

Sfaturi

“Minunile” aziatice sau “Made in China” nu mai sunt o rușine

“Minunile” aziatice sau “Made in China” nu mai sunt o rușine
Noi întotdeauna avem o ideie preconcepută față de mărfurile produse în China. În prezent, însă, 50-60 procente din producția mondială este concentrată anume în China. Aparatele de uz casnic pentru bucătărie, în afară de Chină, se mai produc și în alte țări: Germania, Italia, Franța, Spania, Turcia, Suedia, Slovenia, Polonia…, dar cine totuși este producătorul "Number 1" în acest domeniu? Și încă o întrebare “delicată”: cine este producătorul unic al tehnicii calitative și funcționale? Un răspuns definit nu poate fi. Într-o familie pot fi mai mulți copii, dar nimeni nu poate garanta că toți vor fi deopotrivă de buni sau de răi. Astfel se întîmplă și în producție. Să nu uităm că aparatele de uz casnic deseori au mai multe locuri de proveniență: 1) țara unde se află oficiul principal al companiei (“viza de reședință” oficială a brend-ului); 2) țara în care este înregistrată marca comercială (“viza de reședință” a mărfii); 3) țara în care se asamblează articolul (c’est la vie & business). În acest caz trebuie să ținem cont că accesoriile, de asemenea, pot fi produse în diferite țări. De ce se întîmplă așa, în principiu, este clar – producătorii caută posibilități pentru a reduce prețul de cost al producției finisate, deaceea și își deschid uzine în țările, unde cheltuielile sunt mai mici. Potrivit mentalității noastre, noi credem mai mult în calitatea mărfurilor din unele țări și nu credem în calitatea mărfurilor din alte țări. Prin aceasta și se explică faptul că unele firme sunt înregistrate în țările europene, conduse din America, iar asamblarea tehnicii se face în Asia.
 
Nu e cazul să aveți teamă de tehnica asamblată în China. Ea nu e mai puțin calitativă, iar uneori este chiar mai bună decît tehnica asamblată în Europa. Producătorii deseori își deschid uzine în țările Asiei pentru că din punct de vedere economic este mai eficient. Dacă e să vorbim despre asamblare, trebuie să știm că cea mai calitativă este în China. Explicația e simplă. În Europa deseori muncitorii sunt veniți din țările lumii a treia, adică de acolo, unde nu există nici o concurență pe piața muncii, deaceea ei se simt mai relaxați, în timp ce în China, unde forța de muncă este ieftină, patronul ține oamenii în permanență frică de a pierde locul de muncă. În consecință ei sunt nevoiți să lucreze astfel ca să nu fie concediați. Iată de ce nu e cazul să aveți frică să procurați tehnica asamblată în China. Mai important este uzina la care a fost asamblată producția. Dacă marfa este produsă la uzina care aparține producătorului, atunci nu contează în ce țară se află uzină, întrucît ea are un sistem sigur de verificare a calității, unde se efectuează controlul funcțional al produselor, în acealași timp și la ieșirea de pe conveier. În felul acesta producția trece o testare minuțioasă deplină. 

Data publicării: 11.06.2012 15:09













Partajați pagina pe rețelele sociale




Abonament de noi propuneri


Dezabonare
PDF catalog

© 2013 "BRENMAR" SRL
Moldova, Chișinău, str. Sarmizegetusa, 96
tel.: 0-/22/-55-00-55
tel.: 060550055
tel.: 060620082
e-mail: [email protected]
Luni - Vin 9:00 - 18:00
Sim 10:00 - 15:00

Suntem în rețelele sociale:
YouTube
GOOGLE+
Для почтовых рассылок мы используем сервис SendPuls