Coș
În coș: 0 шт
Sumă: 0.00 Lei
Meargă la coș
Russian Romanian 

 

DE CE PUTEȚI AVEA ÎNCREDERE ÎN TORNADO?


Toate produsele TORNADO au fost testate în laboratoarele acreditate din Europa pentru a se conforma: directivelor și standardelor armonizate ale CE, cerințelor sistemului de management al calității ISO 9001-2009, cerințelor Directivei privind restricțiile de utilizare a anumitor substanțe periculoase în echipamentele electrice și electronice (RoHS).

Știri


Tehnica de viitor e în prezent

Tehnica de viitor e în prezent
Inventatorii mărcii comerciale TORNADO au adus contribuții remarcabile la dezvoltarea hotelor, care devin mai multifuncționale și mai performante. Tehnologii avansate și inovătoare permit hotei să pornească singură, să se auto-regleze și să se oprească automat, în funcție de ceea ce se întamplă în bucătărie. Senzorii speciale semnalează necesitatea curățării filtrului antigrăsime sau a înlocuirii filtrului de cărbune activ, automatica hotelor. Control electronic, senzorii incorporate fac viața în bucătărie mult mai ușoară și mai relaxantă. O atenție specială merită tehnologia ASC – sistem complet automatizat, care îmbunătășește eficacitatea procesului de lucru, micșorează volum de zgomot, controlează puterea hotei, determină căldură, umiditate, abur, fum și chiar gaz(!) și le eliminează, asigurînd menținerea constantă a calității aerului în bucătărie. Hotele TORNADO Premium sunt elaborate pentru confortul dvs. și aduce în viața confort și plăcere. Design modern și  funcționalitate high-tech demonstrează intelect performant al hotelor TORNADO.
 
Avantajele hotelor TORNADO Premium cu senzori:
 
1. O gamă largă de produse, design elegant pentru a satisface orice gust.
 
2. Caracteristici tehnice perfecte, sistem de funcționare complet automatizat, productivitatea înaltă, nivel de zgomot minimizat. Combinarea armoniei designului cu perfecțiunea tehnologică ce crează un segment elegant și multifuncțional în bucătărie dvs.
 
3. Multifuncționalitate (3 niveluri de viteze, iluminare, timer).
 
4. Telecomandă.
 
5. Ușurință de utilizare.
 
6. Calitate excelentă la preț optim.
 
7. Doi ani de garanție.
 
8. Tehnologie ASC (Advanced Sensor Control).
 
Automatica cu senzori ASC pentru detectare a mirosuri – este un sistem complet automatizat, care reglementează puterea hotei. 
 
Automatica cu senzori ASC de la TORNADO răspunde la căldură și umiditate, aburi, fum și alte neplăceri căuzate de procesul de gătire. Hota TORNADO neutralizeaza mirosurile într-o clipă!
 
Tehnologia ASC detectează prezenţa de gaze în aer și îl eliminează, ce îmbunătăţeşte nivel de securitate în bucătărie.
 
Cum lucrează ASC. Senzorul transmite un semnal și prima viteză a hotei automat se pornește. La fiecare 10 secunde microprocesor citeşte semnalul de la senzor şi, dacă este necesar, schimbă viteza (în cazul în care există o schimbare a temperaturii cu mai mult de 5 grade).
 
Chiar şi atunci cînd senzorul oprește transmiterea semnalului hota continuă să lucreze în funcție de extragere timp de un minut. Acest lucru eliminează complet mirosuri, aburi și fumuri apărute în procesul de gătire.
 
Viteze pot fi schimbate și maunal - prin telecomandă.
 
In orice moment hota poate fi utilizată și prin control manual, fără utilizare tehnologiei ASC.
 
Orice bucătărie modernă are nevoie de hotă. Ea nu doar ajută la captarea și evacuarea vaporilor și mirosurilor neplăcute, lăsînd aerul curat, dar și nu va permite depunerea grăsimii, funinginei și a produselor de ardere pe pereți, tavan și mobilier. Datorită tehnologiei ASC de la TORNADO aer în bucătărie întotdeaună va fi proaspăt dar suprafeţe mobiliere, pereți şi tavan – curate!
 
Creați o atmosferă mai plăcută și modernă în bucătăria dvs!
 






<<Înapoi
Data publicării: 11.07.2012 10:02

alţii ştiri
























Partajați pagina pe rețelele sociale



Abonament de noi propuneri


Dezabonare
PDF catalog

© 2013 "BRENMAR" SRL
Moldova, Chișinău, str. Sarmizegetusa, 96
tel.: 0-/22/-55-00-55
tel.: 060550055
tel.: 060620082
e-mail: [email protected]
Luni - Vin 9:00 - 18:00
Sim 10:00 - 15:00

Suntem în rețelele sociale:
YouTube
GOOGLE+
Для почтовых рассылок мы используем сервис SendPuls