Coș
În coș: 0 шт
Sumă: 0.00 Lei
Meargă la coș
Russian Romanian 

 

DE CE PUTEȚI AVEA ÎNCREDERE ÎN TORNADO?


Toate produsele TORNADO au fost testate în laboratoarele acreditate din Europa pentru a se conforma: directivelor și standardelor armonizate ale CE, cerințelor sistemului de management al calității ISO 9001-2009, cerințelor Directivei privind restricțiile de utilizare a anumitor substanțe periculoase în echipamentele electrice și electronice (RoHS).

Știri


Credit «REFUND» Noi plătim pentru Dumneavoastră!!!

Credit «REFUND»  Noi plătim pentru Dumneavoastră!!!

 Astăzi, am devenit și mai aproape de clientul nostru.

 Vă oferim un nou produs pentru cumpărarea aparatelor de uz casnic Tornado în credit.

 NOI VOM ACHITA PENTRU DUMNEAVOASTRĂ TOATE CHELTUIELILE SUPLIMENTARE, referitoare la primirea și plata creditului pe o perioada de creditare de 1 an. 

Mecanismul de returnare este simplu. Noi Vă vom oferi reducere la produsele alese în mărimea sumelor calculate de bancă: Procente+ comision pentru acordare+ deservirea contului în timpul utilizării creditului. 
În cazul în care, după un calcul preliminar, Veți ajunge la concluzia că aveți nevoie de un termen de creditare mai mare de 1 an – alegerea Vă aparține. În orice caz Veți obține reducerea. Dar, calculată conform schemei "un an". 
Partenerul proiectului este banca ENERGBANK cu creditul CONFORT, care permite creditarea rapidă a persoanelor fizice pentru achiziționarea mărfurilor de uz casnic și a serviciilor cu pachet minim de documente și fără fidejusiune (pînă la 20 mii lei).
Aflați mai multe - aici:
Noi Vă vom ajuta să reduceți timpul necesar pentru pregătirea și perfectarea documentelor pentru credit.  Pentru o informație deteliată nu ezitați să ne contactați la oficiul Tornado 55-00-55([email protected])
 





<<Înapoi
Data publicării: 18.12.2012 10:24

alţii ştiri
























Partajați pagina pe rețelele sociale



Abonament de noi propuneri


Dezabonare
PDF catalog

© 2013 "BRENMAR" SRL
Moldova, Chișinău, str. Sarmizegetusa, 96
tel.: 0-/22/-55-00-55
tel.: 060550055
tel.: 060620082
e-mail: [email protected]
Luni - Vin 9:00 - 18:00
Sim 10:00 - 15:00

Suntem în rețelele sociale:
YouTube
GOOGLE+
Для почтовых рассылок мы используем сервис SendPuls