Coș
În coș: 0 шт
Sumă: 0.00 Lei
Meargă la coș
Russian Romanian 

 

DE CE PUTEȚI AVEA ÎNCREDERE ÎN TORNADO?


Toate produsele TORNADO au fost testate în laboratoarele acreditate din Europa pentru a se conforma: directivelor și standardelor armonizate ale CE, cerințelor sistemului de management al calității ISO 9001-2009, cerințelor Directivei privind restricțiile de utilizare a anumitor substanțe periculoase în echipamentele electrice și electronice (RoHS).

Sfaturi

Tehnica incorporabilă

Tehnica incorporabilă
Actualmente a devenit foarte răspîndită tehnica incorporabilă. Ea se înscrie ușor în interiorul oricărei bucătării și economisește spațiul. Nu bate la ochi, dar în același timp, vine un ajutor cînd aveți nevoie să spălați vasele sau să vă manifestați arta culinară.
 
Tehnică incorporabilă pentru bucătărie este o soluție minunată atît pentru bucătăriile cu spațiu mic cît și pentru cele cu spațiul mare. Aragazul, frigiderul sau mașina de spălat vasele care ocupă un loc de sinestătător deseori strîntorează bucătărie, creînd incomoditate pentru locatari. 
 
Și numai tehnica incorporabilă vă dă posibilitate să folosiți rațional spațiul, astfel lărgind și creînd un design interesant al interiorului bucătăriei. Tehnica incorporabilă pentru bucătărie – cuptorul, suprafața de gătit, mașina de spălat vase, microunda și frigiderul întotdeauna sunt o necesitate la bucătărie. Fiecare gospodină își poate alege după bunul său plac aparatele necesare. Tehnica incorporabilă este foarte simplă în utilizarea ei. Ea este visul fiecărei gospodine. 
 
E de ajuns să apeși pe buton și aparatul incorporabil ușor și operativ își îndeplinește funcțiile. 
Să analizăm tipurile principale.
 
Cuptoarele incorporabile. Cuptoarele care stăteau de sinestătător și au trăit traiul. Acum tehnica incorporabilă poate fi plasată cum doriți Dvs. – la podea sau la nivelul ochiului – ca să vă fie mai comod la pregătirea bucatelor. În prezent deseori se utilizează cuptoarele electrice. Ele sunt mai comode și mai rezistente.
 
Aragazurile incorporabile. Avantajul procurării unui cuptor incorporabil constă în faptul că acesta poate fi instalat astfel ca suprafața de gătit și cuptorul să formeze un tandem. Aceste suprafețe de gătit se numesc de sinestătătoare. Cuptorul incorporabil poate fi instalat la înălțimea pe care o doriți. Există o altă variantă de instalare a aparatelor pentru pregătirea bucatelor. Acestea-s suprafețele de gătit dependente. Ele se instalează strict de asupra cuptorului și, de obicei, panoul de programare e situat pe panoul comun. Astfel de aparate este avantajos să procure persoanele care au posibilitatea de a instala cuptorul și suprafața de gătit în același loc al bucătăriei. Majoritatea producătorilor de aparate de uz casnic propun cumpărătorilor un sortiment mare de suprafețe de gătit dependente. Din an în an ele sunt solicitate tot mai mult. Doar posibilitatea de a instala tehnica pentru bucătărie în așa fel ca să păstrăm spațiul ne permite să ne bucurăm de interiorul fascinant al încăperii. 
 
Mașini de spălat vase incorporabile. Există o gamă foarte variată de modele și dimensiuni. Și toate vă pot izbăvi de munca grea – spălarea manuală a vaselor. Toate modelele pot fi incorporate în interiorul bucătăriei, fiind ascunse cu acoperiș elegant exterior. 
 
Și, în sfîrșit, nu uitați că a trăi e bine, dar a trăi BINE e și mai bine! Fie ca bucătăria Dvs. funcțională și modernă să vă aducă numai bucurie! De altfel, cînd gătești în confort și cu plăcere, atunci și bucatele sunt mai gustoase!
 
 

Data publicării: 12.06.2012 13:51













Partajați pagina pe rețelele sociale




Abonament de noi propuneri


Dezabonare
PDF catalog

© 2013 "BRENMAR" SRL
Moldova, Chișinău, str. Sarmizegetusa, 96
tel.: 0-/22/-55-00-55
tel.: 060550055
tel.: 060620082
e-mail: [email protected]
Luni - Vin 9:00 - 18:00
Sim 10:00 - 15:00

Suntem în rețelele sociale:
YouTube
GOOGLE+
Для почтовых рассылок мы используем сервис SendPuls